Land
Plaats
Eventueel andere Inleverlocatie
Ophaaldatum          tijd
Inleverdatum           tijd
Zoeken

Reserveer voordelig je huurauto op Lejebil.com

Met dit korte stappenplan reserveer je binnen 5 minuten een huurauto.

 

Stap 1 – Kies het land en de locatie

Kies het land en de locatie waar je de huurauto wilt ophalen en de locatie waar je de auto wilt inleveren. Selecteer de ophaaldatum en terugbrengdatum in de kalender en de tijdstippen. Ga verder met de button “Zoeken”. 

Stap 2 – Selecteer een huurauto

In stap 2 kunt je je huurauto selecteren. Let bij het kiezen van een huurauto altijd op het aantal personen en het aantal stuks bagage dat er in past. De genoemde modellen zijn ter indicatie. Je ontvangt ter plaatse een gelijkwaardige auto uit de gekozen categorie. Wij kunnen geen garantie geven over een specifiek model of automerk.

Stap 3 – Kies opties bij je huurauto

In stap 3 kun je opties reserveren. Heb je een kinderzitje nodig of winterbanden, selecteer dan deze opties. Hier vind je de boekingsvoorwaarden en de algemene voorwaarden.

Stap 4 – Reserveren en betaling

In stap 4 maak je de reservering af en kies je hoe je wilt betalen. Dat kan met iDeal, creditcard of PayPal. Door akkoord te gaan met de voorwaarden wordt je boeking gemaakt en word je doorgestuurd om veilig online te betalen

Stap 5 – Je boekingsaanvraag bij Lejebil.com

Je krijgt direct een e-mail met je reserveringsgegevens. Na ontvangst van de betaling zorgen wij dat je je voucher in de e-mail ontvangt. Het voucher is je bewijs waarmee je de huurauto kunt ophalen.

Heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.


Like ons op Facebook en krijg leuke reistips